woensdag 5 oktober 2011

Ouders stoppen zoontje (7) in doodskist in kelder

Een koppel uit Pennsylvania zit achter de tralies nadat bekend werd dat ze hun zevenjarig zoontje regelmatig in een doodskist in de kelder opsloten. Het waren de buren van het koppel die het jongetje hoorden huilen en de politie inschakelden.
De politie van Scranton vond de jongen in de kelder. Hij droeg enkel een t-shirt en een luier en vroeg de agenten of ze hem kwamen helpen. De jongen had blijkbaar geen avondeten gekregen en vertelde over de helse omstandigheden waarin hij moest leven.






Zo werd hij regelmatig in de doodskist opgesloten om er te slapen, of werd hij als straf naar de donkere kelder gestuurd terwijl zijn ouders vertelden dat er geesten ronddwaalden. Volgens de krant The Times-Tribune kwam het koppel dan regelmatig lawaai maken met kettingen om de jongen bang te maken.

Lori Gardner, de 26-jarige moeder, en Brian Sleboda, de 31-jarige stiefvader, werden opgepakt en worden vervolgd voor het in gevaar brengen van het welzijn van een kind en onrechtmatige vrijheidsberoving. (Redactie)

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten