vrijdag 30 mei 2014

Jongetje (2) leeft nog na 'zelfmoordval' van 11 hoog

© AD/Google Streetview.



Het 2-jarige jongetje Riyansh dat met zijn vader Iwan op straat viel na een val van de elfde verdieping uit een flat in Tilburg, leeft nog. De moeder van het jongetje zegt dat hij zwaargewond is maar voor zover zij weet niet in levensgevaar.

De vader van het jongetje, de 43-jarige Iwan, sprong vanmorgen met het kind van de elfde verdieping van een galerijflat aan de Sibeliusstraat in Tilburg.

Volgens buurtbewoners hadden de vader en de 31-jarige moeder zware relatieproblemen en zou de vader het kind niet meer mogen zien. Om die reden zou de man met het kind zijn gesprongen.

Vader ving klap op
Als door een wonder overleefde het kind de val, vermoedelijk omdat zijn vader de klap opving. Iwan was op slag dood, flatbewoners zagen het kind zwaargewond, maar wel huilend, vlak naast hem liggen

Het jongetje is in allerijl maar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Volgens de moeder leeft Riyansh nog en zou hij zelfs buiten levensgevaar zijn. Veel meer kan en wil ze er niet over kwijt.

Het gezin woont in een andere flat dan waar de man met zijn zoontje de dodensprong maakte. Dat er problemen waren in het gezin, bevestigt de politie. Het gezin was bij hulpinstanties bekend.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten