maandag 13 oktober 2014

Baby ligt drie dagen onder het lijk van haar vader

Een meisje van tien maanden ligt momenteel in een ziekenhuis in Louisiana nadat ze drie dagen onder het lichaam van haar vader had gelegen. De man overleed door een hartaanval die hij kreeg terwijl hij met zijn dochtertje aan het spelen was op het bed in hun huis in Shreveport.

De hulpdiensten deden de verbijsterende ontdekking nadat het vijfjarige broertje van het meisje op vrijdagavond hulp was gaan halen bij de buren. Het broertje was thuis, maar heeft drie dagen gewacht met het halen van hulp bij de buren, niet begrijpende wat er aan de hand was met de rest van de gezinsleden.

Het meisje, Betty Jean, werd bevrijd en opgenomen in het ziekenhuis. De baby vertoonde uitdrogingsverschijnselen, maar verkeert niet in levensgevaar. 'De 43-jarige Jason Fields moet als gevolg van een hartaanval al drie dagen dood zijn geweest,' zegt forensisch arts Ron Rivers. 'Als hij nog had geleefd, zou hij hebben geprobeerd zich te verplaatsen om zijn kind te redden. Het feit dat hier geen sporen van zijn gevonden maakt duidelijk dat hij in één klap dood was.'

Dood door schuld is uitgesloten. Fields kampte al een hele tijd met hartproblemen. De man leefde alleen met zijn twee kinderen. De moeder van de kinderen zat tijdens het incident in de gevangenis. Zij is momenteel vrijgelaten om voor haar kinderen te kunnen zorgen.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten