donderdag 16 oktober 2014

Verloofde van Stevie Wonder in verwachting van drieling

Tomeeka Robyn Bracy, de 25-jarige vriendin en aanstaande vrouw van de blinde Amerikaanse multi-instrumentalist Stevie Wonder (64) is in verwachting van een drieling. Volgens de The National Enquirer kan de zanger niet wachten totdat de kleintjes het levenslicht zien. 'Voor zijn andere acht kinderen had hij in het verleden nauwelijks tijd', meldt een bron.

De blinde zanger heeft sinds 2011 een liefdesrelatie met de veel jongere Tomeeka. Zij is zeker niet de eerste vrouw in het leven van de ster. Multimiljonair Stevie was van 1970 tot 1997 getrouwd met zangeres Syreeta Wright. Na een paar jaar alleenstaand te zijn geweest - een periode waarin hij meerdere kinderen bij verschillende vrouwen verwekte - verloor hij vele jaren zijn hart aan levenspartner nummer twee: Kai Millard Morris. Met haar trouwde hij in 2001, maar 8 jaar later liep het huwelijk stuk op meningsverschillen. Samen met Kai heeft hij twee kinderen: Kailand (13) en Mandla (9).

Volgens een kennis van Stevie en Tomeeka zijn de twee helemaal klaar voor de geboorte van de aanstaande drieling. 'Ze bezoeken regelmatig het ziekenhuis voor controles.' Wanneer Tomeeka is uitgerekend is niet bekend. Stevie Wonders management heeft de zwangerschap nog niet bevestigd.




Bron
Lees ook: Stevie Wonder krijgt geen drieling, maar één meisje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten