maandag 21 mei 2012

Camera betrapt pedofiel in volle actie

Toppunt van perversie: minder dan twee maanden nadat Jonathan Davis gearresteerd werd omdat hij masturbeerde voor de ogen van een jong meisje is hij alweer tegen de lamp gelopen. Deze keer achtervolgde de 40-jarige dader drie kindjes doorheen een winkel in het Amerikaanse Burlington. Een attente bewaker merkte gelukkig op hoe hij met zijn gsm zijn slachtoffers aan het filmen was.

Jonathan Davis.

De pervert verstopte zich achter rekken en maakte geluidjes om hun aandacht te trekken, zoals u in het bijhorende filmpje kan zien. Hij had echter ook nog andere 'trucjes' in petto. Zo vroeg hij onder meer aan jonge meisjes waar de speelgoedafdeling was en of ze hem iets leuks konden helpen vinden voor zijn nichtje. Voorlopig lijkt het er op dat hij geen enkel kind echt mee kon lokken, maar het onderzoek is nog aan de gang.








"Geen schaamte"
"Deze kerel kent geen schaamte", aldus speurneus Felix Mendigutia. "Hij heeft geen schrik om gepakt te worden. In sommige gevallen stond het kind zelfs vlak naast haar ouders."

Via geluidsfragmenten van zijn gsm kregen agenten te horen hoe de kerel de aandacht van zijn slachtoffers trachtte te lokken. "Je kan niet zien wat ik hier verborgen houd", fluisterde hij onder meer op een kindertoontje. Of nog: "Wat een prachtig kontje, en dat op je achtste." Als ze vervolgens in zijn richting keek, bevredigde hij zichzelf. De politie trof meer dan tachtig filmpjes in dit genre op zijn gsm aan.

Op borg vrij
"Je kan zo volgen waar de kinderen naar kijken. Eerst naar zijn gezicht, en dan gaat de blik naar beneden", aldus Mendigutia. "Ik maak me zorgen over de kinderen in de buurt, want intussen is hij op borg weer vrij."

In 2007 kwam Davis ook al in het vizier van het gerecht terecht, omdat hij aan verschillende mensen in een park zijn 'materiaal' toonde. Na zijn laatste arrestatie schreef hij een mail, waarin hij zich verontschuldigde voor zijn gedrag. "Hij beseft dat hij een probleem heeft en dat hij er iets moet aan doen. Hij gaat nu professionele hulp krijgen", besluit de speurder.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten