zaterdag 26 mei 2012

Nederland start onderzoek tegen Sharia4Holland

De Nederlandse politie en het Openbaar Ministerie gaan een onderzoek voeren naar uitspraken van leden van de radicale moslimbeweging Sharia4Holland.

Op de Dam in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam sprak Sharia4Holland gisteren mensen toe. Daarbij werden de standpunten en ideeën van de organisatie kenbaar gemaakt.

"Deze regering buit jullie uit. Er gaan betere tijden komen", zo sprak de woordvoerder van de groep, die ook aangaf de democratie met wortel en tak uit te willen roeien. "De Sharia (de islamitische wetgeving, nvdr) is de oplossing en zal hiervoor een harmonieuze en goddelijke samenleving in de plaats zetten. Deze gouden periode zal terugkeren."

De spreker had het ook over PVV-leider Geert Wilders, die hij "deze hond van de Romeinen" noemde. "Trek lering, ook uit het geval van Theo van Gogh", klonk het voorts.

Sharia4Holland is de Nederlandse tegenhanger van Sharia4Belgium. Fouad Belkacem, de Belgische woordvoerder, werd onlangs in ons land veroordeeld voor onder meer het aanzetten tot haat tegen niet-moslims.

Bron
Lees ook: Sharia4Holland bedreigd door hackers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten