maandag 21 mei 2012

'Patty Brard in het geheim getrouwd'

Patty Brard zou na zes jaar verloving eindelijk getrouwd zijn. Antoine van de Vijver en de diva hebben beiden hun facebookstatus veranderd naar 'getrouwd'. Patty zelf spreekt het bericht tegen.

Het management van Patty geeft aan nog van niets te weten, maar de informatie op Facebook liegt er niet om. Op zowel het profiel van Patty als van Antoine staat dat ze in Amstelveen wonen en getrouwd zijn, verwijzende naar elkaars profielen.

Niet getrouwd
Patty zelf heeft via haar management aan AD.nl laten weten dat ze te druk is om commentaar te geven, maar wil wel laten weten dat ze niet getrouwd is. Waarom haar facebookstatus toch is aangepast, is onduidelijk.

Afgelopen zaterdag bezocht het stel een concert van De Toppers in de Amsterdam Arena. In december wist Patty te melden dat het voorlopig niet van een huwelijk zou komen, vanwege de hoge hypotheek op het huis van het koppel aan de Amsterdamse Amstel.

Als de twee toch getrouwd zijn, dan is dit niet de eerste ring die Patty om haar vinger schuift. In 1979 trouwde ze met Ron Brandsteder, een jaar later gingen zij uit elkaar. In 1983 volgde een huwelijk met de Italiaanse zakenman Carlo Nasi, in datzelfde jaar werd dochter Priscilla geboren. In 1989 gingen Patty en Carlo uit elkaar, waarna in 1999 een vijfjarig huwelijk met René Muthert volgde.

Bron  zie foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten