maandag 21 mei 2012

Vader vervoert vastgebonden baby in kofferbak pick-up

Een ritje in de kofferbak van een pick-up is dolle pret, dat zal iedereen die het al eens meemaakte ongetwijfeld beamen. Op uitzondering van één iemand, althans: de baby die, vastgebonden aan koorden, in de kofferbak van de pick-up van zijn papa vervoerd werd.

De politiemannen van Northumberland (Engeland) konden hun ogen niet geloven toen ze de vader tegenhielden. Wat hen echter nog het meest verbaasde, was de reactie van de bestuurder die absoluut geen gevaar zag in zijn daad.

Dubbele overtreding
De man was net steenkool gaan halen en had zijn zakken, evenals andere materialen, in de kofferbak van zijn pick-up gelegd. Vervolgens plaatste hij zijn kleine spruit tussen de rommel. Opdat de baby goed zou blijven zitten, bond hij het kind vast met koorden. Een dubbele overtreding dus. Zo zat de kleine telg niet in een veiligheidszitje en kon de baby makkelijk gewond raken door de omringende materialen.

Een getuige verklaarde aan de Sunday Mirror: 'Als de man hard zou hebben geremd, zou de baby tegen de zakken steenkool gedrukt worden of geraakt worden door het materiaal dat in de kofferbak lag. Toen de politie de bestuurder ondervroeg, kon de man enkel antwoorden: Wat is het probleem? Hij hangt toch vast.'

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten