zaterdag 15 juni 2013

Jonge moeder overleden na cosmetische ingreep aan achterwerk

Een 28-jarige vrouw uit Miami is tien uur nadat ze achterwerkimplantaten kreeg ingespoten overleden. Suyima Torres, moeder van twee dochters van 7 en 8 jaar, liet in het plastisch chirurgiecentrum 'Cuerpos Health and Aesthetics' voor 1.700 euro haar bips bijwerken. Aanvankelijk leek de operatie geslaagd, maar een week na na de ingreep zagen getuigen hoe ze in een warenhuis in elkaar zakte.

De vrouw werd afgevoerd naar het hospitaal, samen met Ruth Planas, eigenaresse van 'Cuerpos Health'. Maar volgens de moeder van het slachtoffer vertelde Planas de dokters helemaal niets over de implantaten. Later op de dag overleed Torres.

De politie in Miami heeft een onderzoek ingesteld maar voorlopig is Planas geen verdachte, ondanks dat de politie de vrouw verhoorde en ook gegevens, medicatie en computers uit 'Cuerpos Health' meenam. Planas zou weigeren informatie te geven over de Venezolaanse dokter die de operatie heeft uitgevoerd, volgens CBS Miami. Die dokter zou geen licentie hebben en inmiddels de States zijn uitgevlucht.

Torres overleed zestien dagen nadat een andere jonge vrouw, de 20-jarige Dailen Garcia, in dezelfde inrichting achterwerkimplantaten kreeg. Garcia vertoefde op intensieve met bloed in de longen en gezichtsproblemen. Haar advocaat brengt de zaak straks voor het gerecht. De voorbije jaren kwamen er nog meer wanpraktijken aan het licht bij cosmetische achterwerkoperaties. In de meest beruchte doodde de transseksuele 'nepdokter' Oneal Ron Morris, ook uit Florida, een vrouw door haar te injecteren met cement, olie, superlijm en een middel om lekke banden dicht te plakken.



Bron  klik hier voor haar foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten