woensdag 22 oktober 2014

Vrouw redt leven van man door hem neer te steken

Toen een Britse vrouw enkele maanden geleden haar man meerdere keren stak met een keukenmes, had geen van beiden verwacht dat ze zijn leven zou redden. Chirurgen merkten in het ziekenhuis een ernstige leveraandoening op, waardoor de man meteen behandeld kon worden.


De 47-jarige Margaret Parsons viel op 20 mei van dit jaar haar man aan met een mes na een verhitte discussie. Het koppel zou ruzie hebben gekregen na een nacht flink drinken. Eén buurman werd wakker door het lawaai. Hij beschreef een ijzingwekkende schreeuw die zeker 30 minuten duurde.

De 58-jarige Gordon werd na de steekpartij met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor wonden aan zijn borstkas, kin en biceps. Na behandeling stelden dokters een leveraandoening vast bij de man.

'Leven gered'
Gordon ziet het als verzachtende omstandigheden en smeekte de rechter zijn vrouw niet naar de gevangenis te sturen omdat ze eigenlijk zijn leven gered heeft. In een verklaring, die in de rechtszaal voorgelezen werd, liet de man weten dat hij nog steeds van zijn vrouw houdt en haar terugwil. Verder hoopt hij ook dat het hof haar de hulp zal geven die ze nodig heeft.

De rechter wilde hier echter niets van weten, Margaret Parsons werd tot 16 maanden veroordeeld voor de bijna fatale steekpartij.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten