woensdag 19 maart 2014

Spijbelend drietal redt 94-jarige vrouw uit vlammenzee

Het heldhaftige drietal poseert voor de camera © NBC Bay Area.



Drie spijbelende tieners uit Californië hebben een 94-jarige vrouw uit haar brandende woning bevrijd. Afgelopen maandag ontstond de brand in het huis van de vrouw in het plaatsje San Ramon. Ook haar 71-jarige dochter was aanwezig.

De drie jongens waren op weg om ontbijt te halen bij de McDonald's, zo meldt nieuwswebsite KNTV. Op het moment dat ze de straat in lopen zien ze de uitslaande brand en veel rook. Ze twijfelen geen moment en gaan naar binnen. Daar redden ze de 71-jarige dochter, die ongedeerd uit het vuur komt. Even later wordt ook de 94-jarige moeder naar buiten gehaald. Zij heeft echter wel brandwonden opgelopen.

Buitengewoon trots
Ondanks dat de drie scholieren aan het spijbelen waren, liet het schoolhoofd weten niet boos te zijn op het drietal. 'Ze hadden net zo goed door kunnen lopen, maar ze besloten te helpen. Dat maakt me buitengewoon trots.'

De 94-jarige vrouw is inmiddels herstellende van haar brandwonden in het San Francisco ziekenhuis. Overigens werd ook het hondje van de vrouw nog uit de vlammenzee gered.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten